Feber 🤒

I vanliga fall hade jag startat lördag morgon med att sätta på Curtis Harding i bakgrunden och gjort en smarrig frukost. Men just nu ligger jag kvar i sängen med 5(!) täcken på mig.

Igår skulle jag och Nathalie ha en liten mys kväll och ta det lungt, kanske kolla en film eller så. När klockan slog 17 igår var det en timme kvar till Nathalie skulle sluta jobba och jag satt på espresso house och började packa ihop mina saker. Ville hinna gå i några butiker innan vi skulle ses. I samma veva som jag lämnar cafét börjar jag få ont i kroppen. Ja men som man får när man har feber. Jag började må sååå dåligt så jag drog till SATS Hötorget och där hittade jag en bänk som jag slog mig ner på. Efter ett tag kom Nathalie och jag säger:

– vi tar en taxi hem till mig. Jag mår inte bra.

Sagt och gjort, vi tar en taxi bort till mig. När vi kommer hem lägger jag mig ner i soffan och mår apa. Jag tar en alvedon. Mår fortfarande dåligt. Efter ett tag drar Nathalie och jag går och lägger mig. Då slår det till ordentligt. Jag får feber och ligger och skakar för att jag fryser.

Det enda jag säger till John är:

– Hämta en filt, hämta en till. Tillslut har jag 5(!) täcken på mig.

Jag ringer journummret på onkologen bara för att kolla så jag inte behöver åka in till sjukhuset. Eftersom det var mer än 1 månad sen jag fick cellgifter så ska mina vita blodplättar vara tillräckligt starka för att slås mot en ev infektionen i kroppen.

Nu är det lördag och jag har inte feber, yey. Men jag har ont överallt. Vila delux på schemat. En kopp te hade ju varit underbart ☕️

💋Mags

En reaktion på ”Feber 🤒

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s