Idag kom jag ut

Usch… har legat hemma sen i måndags. Sprang över till Marie som bor vid vasaparken på en snabb fika men annars har jag legat på sofflocket och vilat och kollat serier. All träning har bokats av, inte så bra. Men jag har verkligen inte orkat.

Idag mötte jag upp Nathalie på bröd & salt. Där drog vi en varsin sallad. Efter det tog vi en lång promenad och efter den hamnade vi på Mr Cake.

Swedish fika och massa snack. Så skönt. Det behövde jag.

I morgon har jag ett pass kl 11. Får se om jag orkar det. Kl 13 ska jag träffa Staffan, min gamla psykolog. Jag känner att jag har tappat fotfästet. Behöver hjälp att hitta tillbaka till lugnet och behöver bli påmind om vilka verktyg jag kan använda och jobba med när jag mår dåligt.

Idag är det en vecka sen jag fick beskedet om fläcken på 7e kotan och jag har varit sänkt. Mentalt har jag kämpat med mina tankar och oron jag har i kroppen. Jag stänger av och lägger mig på soffan och orkar ingenting. Fast det bästa jag kan göra är att träna och hålla igång. Men tyvärr orkar jag inte det. Jag vet att om jag bara går på ett pass så kan hela skiten snurra igång. Men men…

Beställde hem läppglans från CAIA. Det låg på dörrmattan när jag kom hem.

Pratade i telefon med Patrik i nästan en timme. Vi bestämde att vi ska ses den 16e och dricka lite vin och mysa.

Åh vad jag hoppas att jag har ork att gå och träna i morgon. Kom igen Maggi!!!! Kämpa 🏋🏽‍♀️

4 reaktioner på ”Idag kom jag ut

 1. Maggi glöm inte att du bara backar när du ska ta sats! Man behöver logga ut lite då å då för att va som starkast när det gäller.

  Varför tror du man blir skit nödig när man blir rädd? Jo för att kroppen vill tömma så att du kan lubba iväg snabbt!

  Så när du har en dipp glöm inte att kroppen laddar, vare sig det är för cancer, illaluktande gubbar i tuben med spya i luvan ;), eller bara en heldag med goa vänner.

  Du är grym glöm aldrig det! Kolla vad du har i ryggsäcken de klart du förtjänar lite slappa dagar också. Även när du är lite vilse. Men vem är inte det ibland. Fan ta mig tusan hur många gånger har de inte hänt när man sitter i bilen och följer navven och helt plötsligt är man helt Off road men du är på samma trötta motorväg å sen helt plötsligt kör man över vatten enligt den. Haha skämt åt sido. Du fattar min poäng. För att kunna njuta å va tacksam av dom bra dagarna måste du uppleva dom tråkiga på soffan också.

  Säg nu ajde de räcker ko te šiša!!
  Volim te ❤️
  N

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s