Jag checkar ut och John checkar in

Morgonen började med frukost framför tv-n. Jag tar lite turkisk yoghurt, honung, päron, banan, äpple och toppar med müsli. Tänder lite ljus i lägenheten och myser. John drog iväg tidigt på morgonen då han skulle hjälpa sin far. Själv sov jag i soffan i natt. Jag var rädd för att gå tillbaka till sängen då det var där allt började.

Jag har tagit med täcket ut till soffan och kryper ner så att man bara ser näsan. Vad var det som hände i torsdags kväll / natt egentligen? Vad det än var så höll jag fan på att checka ut för gott. Så kändes det iaf. Det var ett jävla under att jag inte hoppade ut ur balkongen och avslutade allt. För det är exakt så det känns när man är mitt uppe i en panikattack. Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö.

Jag ville checka ut och John valde istället att blåsa av sina planer för lördagen och checka in oss på hotell J i Nacka. Klockan 15 hoppade vi på båten och åkte bort till Nacka.

Vi checkade in i receptionen och gick sedan bort till vårat rum där vi lämnade vår packning. Sedan gick vi bort till allrummet.

Där hade dom tänt en brasa och det satt lite folk här och där.

Det var så skönt att lämna stan och komma ut till förorten. Vi bor precis vid vattnet och det blir inte bättre än så här.

Klockan 18.30 hade John bokat bord på restaurang J.

Där drog vi i oss 3-rätters och jag började med en burratina med brynt lökcreme, hösttryffel och jordärtskocka.

Varmrätten: Bakad blomkål med odlad svamp, västerbottenost, inlagda plommon och rökt soyasmör.

espresso martini

Det var ju snällt av honom att checka in mig här. Hade jag varit honom hade jag checkat in mig på mentalsjukhus.

Det är en jävligt tuff period jag har framför mig nu. Ovissheten är hemsk. Jag hämtade ut tabletterna för ångest och oro på apoteket och har svalt en. Idag har jag inte haft någe tryck över bröster, jag har bara känt mig nere och det är hanterbart. Behöver inte knapra lugnande för det.

Trodde helt ärligt att jag skulle kunna hantera detta på ett bra sätt och blev sjukt överraskad när jag tappade det i torsdags kväll. Nu vill jag bara få en kallelsen till röntgen så jag kan få veta om den är aktiv eller ej. Åååh jag vill veta NUUU!

💋Mags

En reaktion på ”Jag checkar ut och John checkar in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s