Trött

Bild: 😍

Dagen igår gick inte som jag planerat. Men det kan vara lite charmigt när det svänger också. Jag fick ligga kvar på akuten i 4 timmar innan dom släppte mig. Vilket är normalt. Efter en timme på akuten kände jag mig fit for fight men då hade jag redan missat träningen så jag låg och sov en stund. Dels hade jag sovit dåligt under natten och utöver det så tar det massa energi när man blir rädd och kroppen överraskar med en allergiskreaktion.

När jag kom hem värmde jag upp en kopp med golden milk, som jag numera dricker varje dag. Sedan drog jag fram en ny bok: Lejonagendan ( som jag fått av Johns syrra, Jessie 💓) och sen försvann jag in i den i någon timme.

Runt middagtid kom Nathalie förbi med sushi. Eftersom jag var helt slut så hoppade vi modevisningen som började kl 18. Vi bestämde oss för att bara ta det lungt. Så mysigt. Efter det gick Nathalie, jag och John på kvällspromenad. Det var så skönt ute.

Idag ska jag träffa Erika kl 14, nervös. 1) Hoppas hon har hunnit få mina röntgenbilder från igår. 2) Hoppas att tumörena har blivit mindre eller oförändrade.

Mamma åkte utomlands igår och Jag vill inte fråga John om han vill följa med och behöva ta ledigt från jobbet. Jag kommer vara själv när jag får beskedet. Men det känns helt okej. Om det blir jobbigt så kommer jag få prata med någon direkt efter, får jag positiva besked så kommer jag flyga hem på små ☁️ Sedan ska jag iväg och lämna blod inför cellgifterna i morgon.

Står som nr 13 på väntelistan på yogan ikväll kl 17.30. Hur det än går idag så vill jag avsluta kvällen med yoga. Så jag får tömma huvudet i 60 min och foka på andningen och min kropp.

Vi hörs strax efter kl 14. Hoppas det blir ett HAPPY inlägg. Ohh vad nervös jag är 🤦🏽‍♀️😊

💋Mags

5 reaktioner på ”Trött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s