Älskade måndag.

Igår var jag och John på bio. Vi såg Joker. Fiii fan vad den var bra. Han är riktigt obehaglig. Grym rulle 🤡

Efter förra veckans sjukdom kände jag att jag ville kicka igång denna vecka med hot yoga. Jag och Nathalie gick bort till fridhemsplan och kl 10 klev vi in i ett rum som var uppvärmt till 38 grader. Där la vi oss på yogamattan och med dämpad belysning tog vi oss igenom passet. Svettet rann medans vi utförde övning efter övning. Jag hade två handukar med mig. Det som bekymrade mig innan jag klev in i rummet var som bort blåst när jag kom ut. Den feelingen vill jag stanna i hela veckan. Jag vill bara mysa runt och umgås med folk som ger mig positiv energi.

Efter det gick jag hem och åt lunch. Då ringde jag Eva och med henne i öronen drog jag ut på promenad i det härliga vädret.

Alltså jag älskar denna årstid. Men jag längtar väldigt mycket efter julen. Jag vill att det ska bli lite mörkare 🙈 förlåt till er som hatar det.

Veckan ser ut så här:

Onsdag: Röntgen. Min röntgen tid har skjutits upp 3(!) ggr men nu är det äntligen dags. Hur har det gått med tumörerna i levern? Har dom blivit mindre, oförändrade eller större. Träning på hötorget. Modevisning på Sthlms auktionsverk.

Torsdag: Träffa min läkare Erika. Jag hoppas hon hinner få svar. Torsdag kan bli en riktigt tung dag eller en lycklig. Beroende på vad jag får för svar. Efter det ska jag lämna blod inför cellgifterna på fredag. Har bokat in yoga i 38 gradig värme efter besöket hos doktorn. Tror jag kommer behöva komma ner i lugnet efter att / om vi fått svaren.

Fredag: Dags för cellgifter igen ☠️ efter dom ska jag gå en lååång promenad.

💋Mags

En reaktion på ”Älskade måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s