Inte hemma

Igår, lördag, var första dagen som jag äntligen kände mig lite bättre. Jag och John snörade på oss träningsskorna och drog hemifrän kl 10 på morgonen. Vi började med en härlig höstpromenad. Det var coolt att se att färgerna börjat slå om medans vi varit i Palma.

Eftet det drog vi en lunch på Body Buddy. Ett favoritställe numera. Dom ska även öppna upp i city. Med tända ljus på bordet och en riktigt god lunch satt vi där i 2 timmar innan vi fortsatte vår promenad.

Efter ett tag landade vi på haymarket. John drog och tränade och jag satt och skissade skor och kollade mina favorit designers modevisningar. Älskar att sitta där. Det är så mycket folk där men ljudnivån är inte alls så hög. Med de härliga jazziga tonerna från 40 och 50-talet som spelades i högtalarna satt jag där i flera timmar och hade det hur mysigt som helst. Jag älskar hotellmiljöer.

Tror vi kom hem vid 18-tiden. Härligt att man inte varit hemma på hela dagen. Så skönt att få resa på sig efter att ha varit sängliggandes i några dagar.

Nu ska jag jag byta sängkläder och dammsuga sen ska jag ut och röra på mig. Är fortfarande krasslig men ska hitta på något lungt att göra idag. En prom bland alla 🍂🍂 är aldrig fel.

💋Mags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s