🤒

När jag är sjuk är jag exakt likadan som killarna: så hjälplös och liten 😊

Igår slutade det med att jag hoppade in i en taxi och åkte bort till onkologen. Dom ville ta blodprover och se hur det såg ut. När jag låg där i sängen hade jag 38,8 graders feber. Sjuksyrran hämtade filtar till mig och jag låg och sov en stund medans vi väntade på blodproverna. Alltså jag mådde så dåligt. Varenda del av min kropp smärtade. Jag visste inte vilket håll jag skulle vända mig åt för att jag hade så ont. När vi får tillbaka proverna visar det sig att jag har åkt på en vanlig förkylning / virus då immunförsvaret såg helt okej ut. Men som cancersjuk blir det x antal ggr värre.

Mamma kom och hämtade mig och tillsammans åkte vi hem till henne. Skönt att få bli ompysslad. Under kvällen kom febern tillbaka och jag fortsatte tugga alvedon. Men när jag vaknade i morse kände jag mig lite bättre. Idag har jag varit feberfri men sovit en del under dagen.

Jag kan inte lägga upp bilder på bloggen längre. Har mailat wordpress och dom säger att jag använt upp utrymmet för bilder. What??? Om jag vill kunna lägga upp bilder på bloggen måste jag betala. Känns ju lite skumt. Får fundera på den. Man kanske ska byta till något nytt ställe 🤔

💋Mags

En reaktion på ”🤒

  1. Maggi 💕 Skönt att höra att du mår lite bättre! Snart är du på benen igen, men passa på att bli ompysslad och vila hos mami!
    Trevlig helg! 😘
    (Irriterande med tekniken och WordPress! Sniket av dem!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s